IT webfejlesztés

IT webfejlesztés - Profi WebDesign

Az IT webfejlesztés témaköre gyakorlatilag felöleli az összes, internetes jelenléthez szükséges megjelenési forma fogalmát. Bármilyen céllal szeretnénk jelen lenni a virtuális térben, szükségünk lesz pl. egy weboldalra, blogra, értékesítéshez egy webáruházra, internetes portálra stb.

Nézzük, melyek a leggyakoribbak:

Egyedi weboldal fejlesztés

Az egyedi weboldal fejlesztés igénye a leggyakrabban akkor merül fel, amikor speciális megjelenési és közlési formára, vagy egyedi oldalfelépítésre, funkciókra, netán egyedi grafikai megoldásokra van szükség. Ezekre az igényekre az előre leprogramozott ún. template-ek nem, vagy nem teljes mértékben felelnének meg. Egy profi grafikus munkáját sem válthatjuk ki stock fotókkal, ha különleges design-ra van szükség a sikerhez. Webfejlesztőink maradéktalanul képesek lesznek megvalósítani az Ön által megálmodott weboldalt. Sőt, sokéves tapasztalatuknak köszönhetően szaktanácsadással is segítik a tervezési fázisban kidolgozni az optimális megoldásokat.

Profi grafikusaink pedig rengeteg kreatív ötlettel segítik életre az Ön által elképzelt látványvilágot. A tervezés utolsó lépéseként minden információt dokumentumba foglalunk, majd ennek megfelelően fejlesztjük le a jóváhagyott tervek alapján az egyedi weboldal minden egyes részletét.

Az átadást akkor tekintjük megtörténtnek, ha Ön a teljes körű tesztelést követően mindennel tökéletesen elégedett.

Egyedi webáruház fejlesztés

Az egyedi webáruház fejlesztés szóra sokan felkapják a fejüket: Miért van erre szükség, amikor a fejlesztés költségeinek töredékéért bérelhetek is webáruházat?

Igen, bizonyos esetekben valóban célravezetőbb lehet! Ha Ön még csak most kezd bele az e-kereskedelembe és nem biztos abban, hogy terméke osztatlan sikert arat, és nagy forgalmat hoz, tesztelésre megfelelő lesz a webshop bérlés.

Amennyiben azonban Ön már túl van a piackutatáson, átgondoltan választotta ki a termékskálát, vagy saját, egyedi termékei vannak, utánanézett a jogi előírásoknak és hosszú távban gondolkodik, mindenképpen érdemes egy saját webáruház fejlesztését átgondolnia.

Az egyedi webáruház fejlesztés előnyei

 • Korlátozott funkcionalitás helyett mindent igényeinek megfelelően alakíthatunk
 • A webáruház első perctől az Öné. Bérlésnél csak a bérlés időtartama alatt használhatjuk.
 • A fejlesztéseket akkor és olyan formában valósítjuk meg, amire és amikor éppen szükség van
 • Korlátok helyett maximális szabadságot élvez egyedi design kialakítására
 • Tökéletesen céljaira szabható a keresőoptimalizálás
 • Bármikor, bármilyen formában tovább fejleszthető, bővíthető lesz az egyedi webáruház

Webáruházat szeretne? Kérje szakembereink segítségét a döntéshez!

WordPress fejlesztés - Honlapkészítés WordPress alapokon

Nincs szüksége egyedi fejlesztésű weboldalra? A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével honlapot – vagy akár webáruházat is építhetünk. Más tartalomkezelő rendszerekhez viszonyítva számtalan előnyt kínál. Nem véletlen az, hogy világszerte több, mint 70 millió honlap fut WordPress rendszerrel!

Miért érdemes Önnek is a WordPress-t választania?

 • A WordPress rendkívül felhasználóbarát felület, így saját honlapjának tartalmait a későbbiekben akár Ön is módosíthatja, bővítheti. (Természetesen ehhez némi tanulásra azért szüksége lesz)
 • Reszponzív, azaz minden eszközön (mobil, tablet, számítógép, laptop) hibátlanul jelenik meg
 • A honlap szinte korlátlanul bővíthető, továbbfejleszthető igény szerint
 • A WordPress folyamatos fejlesztésekor gondosan ügyelnek arra, hogy szerkezeti elemei egymáshoz illeszkedő (kompatibilis) elemekből álljanak. Ahhoz azonban, hogy honlapunk hibátlanul működjön, az aktuális frissítések kivitelezése kiemelten fontos! A legegyszerűbb ezt a rendszergazdánkra bízni.
 • A WordPress számtalan lehetőséget kínál arra, hogy komoly céges honlapokat építsünk.
 • Számtalan, tematikusan kialakított sablon közül választhatunk, melyet rugalmasan alakíthatunk elképzelésünk szerint.
 • Rugalmasan alakítható igényeink szerint, ehhez folyamatosan fejlesztenek további eszközöket
 • A WordPress-hez egyedi fejlesztés beiktatásával rugalmasan beépíthetünk egyedi funkciókat, elemeket is.
 • Fontos szempont az is, hogy a Google kereső számára is könnyedén megfelelhetünk. Ebben is hasznos bővítmények segítik munkánkat.

Ha WordPress honlapot szeretne, szívesen segítünk kialakítani a legcélravezetőbb megoldásokkal.

Árajánlatkérés

Vélemények